14. des
GOD JUL: Storhamar Blandede Kor har førjulskonsert med Barnekoret Filiokus og Edda & Hedda.
 
Førjulskonsert
Under vignetten «God jul» inviterer Storhamar Blandede Kor til førjulskonsert i Storhamar kirke onsdag klokka 18.30.

Publisert: 19.des.2017 13.28
Oppdatert: 19.des.2017 13.28

I år som i fjor har koret fått med seg Barnekoret Filiokus, som igjen har tatt med seg Edda & Hedda (Edda Thingstad Dalen og Hedda Woxvold), som begge har fartstid i Filiokus og i Ringsaker Operaskole. De har også deltatt i MGP junior.

Barnekoret Filiokus teller drøyt 20 unge sangere og ledes av Erland Dalen og Elin Thingstad. Koret har gitt ut to plater og har hatt en rekke konserter og oppsetninger, sist som oppvarmere for Riksteaterets «Folk og røvere i Kardemomme by».

Trond Berg er konsertens dirigent, Svein Erik Haug spiller saksofon og kantor Gudbrand Aasen trakterer orgelet. I tillegg deltar domprost Leif Jørn Hvidsten.

Kveldens program byr på kjent og kjær julemusikk i spedd noen overraskelser.

Storhamar Blandede Kor ble startet i 1944 og består av rundt 60 sangere fra Hamarregionen. Repertoaret er allsidig og omfatter både poplåter, evergreens, kirkemusikk og klassiske korverk. Koret har gjennomført flere konsertprosjekt innenfor de fleste sjangere. Senest våren 2008 gjennomførte de et større musikalprosjekt i Hamar med fire helaftens forestillinger. Koret har også deltatt i flere konkurranser og festivaler både innenlands og blant annet i Italia og Spania. I Norsk sangerforums konkurranse i Oslo høsten 2008 vant koret åpen klasse.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke