7. des
UNDERHOLDNING: Sandberg (tv) og Nordseng kommer til Vårtun i dag.
 
Formiddagskaffe på Vårtun

Publisert: 16.aug.2011 04.12
Oppdatert: -
Ny sesong for formiddagskaffen på Vårtun starter igjen i dag. Treffet holdes fast den tredje tirsdagen i måneden.
Tidligere statsarkivar, nå pensjonist, Per-Øivind Sandberg kommer på besøk. Det er kanskje ikke så mange som kjenner Hamar historie så godt som han. Men denne gang vil han kåsere om: I nærheten av byen. Han både vet mye, men er også flink til å fortelle og gjøre innholdet interessant. Så bare det er verdt å legge turen til Vårtun i dag. Men ikke nok med det. Magne Nordseng, godt kjent for alle vangsokninger og flere til, vil synge og kanskje også si litt. Og han har valgt temaet «innafor bommen». Og som alltid blir det musikk som en kan svinge seg til, for alle dem som har litt rytme i kroppen. Det skal heller ikke glemmes å nevne at serveringen består av både smørbrød og vafler. Dagmar Busterud vil gjerne at vi føyer til at formiddagskaffen er absolutt for alle, enten du er blant dem som er blitt pensjonist eller blant de litt yngre.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke