9. des
MYSTIKK: Kjell Brustad viser fotografier av naturens «underlige skapninger».
 
Fotograferer naturens merkelige skapninger

Publisert: 14.jan.2011 04.12
Oppdatert: -
Norsk Skogmuseum i Elverum åpner Kjell Brustads fotoutstilling «Å se med hjertet» i museets galleri lørdag.
I utstillingen viser Brustad merkelige skapninger i naturen som han kaller «fløner».
De ligner på troll, drager, dyreskikkelser, menneskelignende vesener eller fantasifigurer. Noen er lette å se, andre tar det lengre tid å oppdage.
Med utstillingen ønsker han å få oss til å se i naturen i den spennende øvelsen å åpne sinnet og fantasere seg inn blant tusser og underjordiske.
For å opprettholde mystikken i bildene, er det brukt enkle, billige og analoge fotoapparater sammen med kreativ filmteknikk.
Alle motiver er fotografert innenfor et område på en kvadratkilometer i ravinelandskapet ved Skedsmokorset, og mange av bildene er også med i en bok med tekster av Tor Åge Bringsværd.
Kjell Brustad har jobbet som profesjonell fotograf siden 1983. Fra 1992 har han drevet fotostudio med hovedvekt på reklame. I tillegg arbeider han med kunstprosjekter.
Under åpningen spiller Terje Kola flygelhorn, og utstillingen kan oppleves i museets åpningstid hver dag til og med 1. mai.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke