6. des
 
Fra bølle til prins

Publisert: 10.apr.2014 04.00
Oppdatert: 10.apr.2014 04.00

Frode Johansen har konsert på Gregers lørdag klokka 15.00. Hans konserter er blitt kalt et pusterom i hverdagen av publikum og presse, og her er det ingen diskolys, høyt volum, dundrende bass eller reklamepauser med høyt tempo. Det er en mann og hans gitar og et knippe låter med tekster som fokuserer på de små, men likevel de aller største tingene i hverdagen. I tillegg får publikum høre historien om en mann, hans liv og menneskene han møter på vegen, bundet sammen av sangene. Forestillingen er et skjevt blikk på tiden vi lever i, og med selvironi, glimt i øye og med den gode melodien som rettesnor, tar Frode Johansen publikum igjennom en times konsert med sine treffende tekster om hverdagsliv, tvil og kjærlighet. Frode kalles ofte en blanding av Jo Nesbø og Lillebjørn Nilsen, eller «den nye Herr Nilsen». Frode Johansen er født i 1976 og er fra Jessheim i Ullensaker kommune. Han startet sin karriere som pubartist og har levd av musikk siden han var 16 år. I 2013 kom hans første plate «Fra Bølle til prins». I forbindelse med slippet, avsluttet også Johansen sin karriere som pubentertainer, og han lever nå av sin egen musikk. Han har vært gjest i flere riksdekkende medier som «Norsk på norsk» og «Kveldsåpent» NRK P1, og «Musikkpraten» i Ordentlig Radio, der en entusiastisk Tor Andersen sier: «Akkurat nå er det Frode Johansen som skriver de beste låtene».

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke