16. des
KURSLEDERE: Sigrid Elise Leinum (til venstre) og Ann-Elin Lium.
 
Fra hode til hjerte
Sommerfuglen Enhetssenter i Storgata 27 i Stange innbyr til en kurshelg med oppdagelsesferd i det indre landskap fredag klokka 18.00-21.00 og lørdag og søndag klokka 10.00-18.00, under vignetten «Fra hode til hjerte – livets magi når du lever innenfra og ut».

Publisert: 12.mar.2015 04.00
Oppdatert: 12.mar.2015 04.00

InnerLife-terapeut Sigrid Elise Leinum og InnerLife-Coach og historieforteller Ann-Elin Lium er kursledere.

– Et sted inni oss kjenner vi hvordan livet bør leves for at vi alle skal få lik plass til livsutfoldelse. Med utgangspunkt i fire indre «livsprosesser» som er fire indre aspekter ved menneskeverdet, vil vi utforske intuisjonen – det å følge sin indre stemme, atskillelsen – kunsten å gi slipp på gamle vaner og forestillinger for å gi plass til det nye, livskunstneren – kunsten å skape ditt eget unike liv og mennesket i forvandling – å gjenfinne det tapte gjennom smertens forløsning, forteller Lium og Leinum, og legger til:

– Disse «livsprosessene» er beskrevet i oldtidens myter, i eventyr og i verdensreligionene der livets gaver og utfordringer vises i symbolsk form. Vi vil fortelle fra utvalgte historier og leve oss inn i symbolene. Gjennom samtaler og betraktninger, guidet meditasjon og deling av gode verktøy, er ønsker vi å gi deg hjelp på vegen.

InnerLife er et konsept innen personlig utvikling og åndelig oppvåkning, utviklet av Lisbeth Lind og Øivind Øi ved ArunA-Akademiet.

Det er påmelding til kurslederne.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke