14. nov
FREDHOLMS TRIO: Har sommerkonsert på Simenstad gård tirsdag.
 
«Frå Ballsal til Ballblom»
Simenstad gård utvider «Sommer på Mjøsgårdene» til Prøysenfestivalen er vel i havn l, og tirsdag er det konsert med Fredholms Trio.

Publisert: 18.jul.2016 04:00
Oppdatert: 18.jul.2016 04:01

Fredholms Trio består av Evald Fredholm (sang), Ole Nilssen (trekkspill) og Elin Christensen (fiolin). Under vignetten «Frå Ballsal til Ballblom» byr trekløveret på en musikalsk reise fra storgårdenes elegante ballsaler til Prøysens blomstereng langs Præstvegen.

Evald Fredholm har i mange år reist Østlandet rundt med gitaren og underholdt. Visesangeren og historikeren fra Toten har gjennom dette merket seg som en av de fremste og mest aktive visesangerne I Mjøsområdet.

I trioen har han med seg to av Norges dyktigste på sine instrument. Ole Nilssen fra Løten er utdannet folkemusiker på trekkspill fra Norges musikkhøgskole, og har allerede som ung mann blitt kjent som en av de fremste trekkspillerne i landet. Elin Christensen er utdannet fiolinist ved Institutt for musikk i Trondheim, og har spilt med Trondheimsolistene på konserter, turneer og plateinnspillinger. Hun har vært solist i Nidarosdomen, og har arbeidet mye med sjangrer som tango og internasjonal folkemusikk

Før og under konserten er det anledning til å drikke og kjøpe retter fra Simenstad-kjøkkenet.

Hver dag til og med søndag er gården sommeråpen klokka 12.00-18.00 med omvisninger i hus, tun og hage klokka 12.00 og 16.00, samt bakst fra den gamle bakerovnen og servering av Simenstad-spesialiteter inspirert av Alf Prøysens diktning.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke