9. des
DUO: Jørn Kjonerud og Hans Christian Medlien.
 
«Fram og tellbars»
Hans Christian Medlien, kjent forfatter og lokal skuespiller tar med seg gitarvirtuos Jørn Kjonerud til en aften på Tømmerstock Kulturkafé fredag klokka 19.00.

Publisert: 20.mai.2015 04.00
Oppdatert: 20.mai.2015 04.00

En ny duo har stått opp. Ordkunstner og pennforfører HC Medlien inviterte sambygding og gitarvirrituss Jørn Kjonerud inn i sitt dikterunivers. Det har tilført en ny dimensjon til så vel ord som formidling.

Deres første forestilling «Fram og tellbars» er nå klar for publikum og fredag er altså Tømmerstock kulturkafé stedet.

Tekstene er kjernen i programmet og spenner fra det absurd elleville, via det forunderlig underfundige til det dønn seriøse og krafttankevekkende.

«Vi ha tru på både latter og tårer, ettertenksomhet og nonsens. Akkurat som i livet. Men ælltid med minst ei undertone. Etter noen åpne forestillinger i Ringsaker i sammar er vi klare for anledninger som måtte by seg, herover ell derover. Stutte ell lengre opptredener. Med høge el låge forventninger. Detti kænn vara bære bynnelsen», melder duoen.

Jørn Kjonerud (født 1968) er musiker og driver av familiegården Kinde i Næroset. Han har vært sentral i en rekke prosjekter og band, revyer og plater.

HC Medlien (født 1955) er krusedullfilosof i Landet for fantasi og undring på Medlien gård.

Han har diktet, forfattet, beskrevet og framført siden første revyen tidlig i 70-åra, med Ringsaker dannede Selskab og egne figurer.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke