11. des
PÅSKEN: Fortsetter med Hamar domkor.
 
Franske toner
Hamar domkor har konsert i Hamar domkirke søndag klokka 18.00, og denne gangen satser koret på fransk musikk.

Publisert: 21.apr.2012 04.13
Oppdatert: -
På programmet står «Requiem & Cantique de Jean Racine» av Gabriel Fauré (1845-1924) og «Ave verum corpus» av Charles Gounod (1818-1893).
- Dette er musikk som ikke blir framført så ofte, men som er utrolig vakker. Domkoret framførte Faurés Requiem forrige gang i 1997. Påsken varer, kirkelig sett, til Kristi Himmelfart, så dette er en fortsettelse av påskefeiringen, framholder dirigent Ivan Ivantchev, som har ledet koret siden nyttår.
Som solister har domkoret hentet inn Marthe Werring Holmern (sopran) og Espen Langvik (baryton), mens kantor Gudbrand Aasen sitter ved orgelet.
- Vi har hatt kort tid sammen med Ivan, men vi har opplevd et flott samarbeid. Det er alltid spennende for et kor med ny dirigent, alle dirigenter har noe eget og nytt å tilføre, forteller domkorets Anne Kleppenes Verne.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke