6. des
DUO: Bernt Torp og Bjørn Erik Jønsberg.FOTO: STIAN GULDBRANDSEN
 
Fredagsblues med Bernt og Bjørn
Bakgården pub er åstedet for en ny runde Fredagsblues med Bernt Torp og Bjørn Erik Jønsberg fredag klokka 21.00-22.30.

Publisert: 19.sep.2013 04.13
Oppdatert: -
Suksessen fredagsblues, hvor Bernt Torp inviterer kjente bluesmusikere med på puben for en nedstrippet akustisk duoblues fortsetter.
Først ut er Bjørn Erik Jønsberg som er kjent fra mange band, deriblant På Jørs. Han bidrar med et knippe egne blueslåter skrevet på norsk.
- Tilbakemeldingen på Fredagsbluesene har vært at det endelig er noe for et voksent og musikkelskende publikum. Særlig kjærkomment er det at det starter og er ferdig tidlig for de som vil hjem før alle skal ut. For noen er dette et musikalsk vorspiel og for andre en musikkopplevelse sammen med den humoren som alltid ligger til grunn for fredagsblues, forteller Bernt Torp.
Senere i høst blir det Fredagsblues med Roy Arne Engebakken (25. oktober), Erik Harstad (22. november) og Roy Engebakken, Erik Harstad og Bjørn Erik Jønsberg i en konsert som avrunder sesongen 6. desember.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke