11. des
 
Fredagsblues

Publisert: 05.des.2013 04.13
Oppdatert: -
For første gang står «Blueskameratene» sammen på scenen. Erik Harstad, Roy Arne Engebakken, Bjørn Erik Jønsberg og Bernt Torp har spilt mye, først nå har de slått seg sammen. Både Erik Harstad og Roy Arne Engebakken er profilerte langt utenfor Hedmarks grenser. Bernt Torp har spilt blues siden han lærte å spille gitar. Og Bjørn Erik Jønsberg har spilt i flere band.
Musikken de byr på er like variabel som de fire gutta er. De er svært forskjellige når det gjelder både spillestil og personlighet. Så dermed blir det en konsert med fire gitarer og rask, slow, suggererende og leken blues. Og det blir innsalg av både Gary Moore, Eric Clapton, Jimmy Hendrix, men også Lillebjørn Nilsen.De som har gjesten Fredagsblues tidligere vet at det er et show med både humor og musikalsk glede. Alle gutta har vært med tidligere, men dette er første gang de opptrer sammen. gode gitarister: Nå har de slått seg sammen. (Foto: Stian Gulbrandsen)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke