9. des
Kompass: Sikkerhet å beherske!
 
Friluftsliv for ungdom

0
Publisert: 05.sep.2016 04.00
Oppdatert: 05.sep.2016 04.00

Den Norske Turistforening (DNT) ung Hedmark inviterer til ferskingkkurs for alle ungdommer tirsdager i september. Hver kurskveld varer to timer. Nevner rask temaene som skal tas opp: Allemannsretten, stier og merking, bekledning, bål, kart og kompass, matlaging ute og turplanlegging. Kort oppsummert dreier det seg om å bli tryggere og lære mer om friluftsliv. Kurset er lagt opp «praktisk» og alle kveldene er læringa ute i skogen. Siste dagen skal det laget mat på bålet. De øvrige kurskveldene må deltakerne selv ha med seg mat og drikke i sekken. Kurset er beregnet på ferskinger og alderen kan være fra 13–26 år. Frammøte er i Naturens Hus, Aluvegen 42 Hamar og starter klokka 18.00. Kontaktperson er Knut Einar Nordhagen, aktivitetskonsulent barn og unge HHT.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke