14. des
INNLEDER: Marius Langberg.
 
Frivillighet som mulighet og ressurs

Publisert: 03.des.2014 04.00
Oppdatert: 03.des.2014 03.59

Stange kommune og frivillige organisasjoner inviterer til temakveld og åpnet møte på Tingvold torsdag klokka 18.00-21.00 i forbindelse med kommunedelplanen for helse og omsorg. Tema for kvelden er «Frivillighet som mulighet og ressurs». Hensikten er å inspirere til frivillighet og diskutere hvordan kommunen og frivilligheten kan spille på lag. Ordfører Nils Røhne leder temakvelden. Marius Langberg, årets ildsjel i 2013, innleder om «Hvordan kan frivillig arbeid være en kilde til overskudd og glede i eget liv»? Leder av Ottestad Frivilligsentral, Sissel Sivertsen, tar for seg «Frivilligheten i endring, og hvordan møter vi den?». Kommunalsjef for helse og omsorg, Tove Nordli Selnes, innleder om «Frivillighet for ressurs i helse- og omsorgsarbeidet i kommunen». Det blir diskusjon, underholdning og servering. Organisasjonene som står som medarrangører er Eldrerådet, Østgård Aktivitetssenter, Ottestad Frivilligsentral, Røde Kors, Nasjonalforeningen for folkehelse, Mental Helse og Sagatun Brukerstyrt Senter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke