11. des
 
Frokostpizza
En frokostpizza er litt som en engelsk frokost i pizzaform. Pizzaen toppes nemlig med egg og bacon – i tillegg til mozzarella, tomater, basilikum, bladpersille og olivenolje. Topping: Slik gjør du: (Matprat.no)

0
Publisert: 15.mar.2016 04.00
Oppdatert: 15.mar.2016 03.59

Små tomater

2 pakker fersk mozzarella

1 pk. bacon

Egg, ett per pizza

Bladpersille

Basilikum

Olivenolje

1. Pizzadeig, din egen oppskrift (eller bruk ferdig pizzadeig) Mens deigen hever, stekes bacon på vanlig måte i en stekepanne.

2. Topping: Sett ovnen på 250 grader. Ha deigen på en melstrødd plate og del inn i fire emner. Kjevle ut pizzaer og legg på et stekebrett med bakepapir. Ha på mozzarella revet opp i biter og ringle over litt olivenolje. Legg på tomater delt i skiver og stekt bacon i biter. Sett av plass til å ha egget i midten av pizzaen. Dryss over litt finhakket bladpersille og sett inn i ovnen. La den stå i omtrent 7-10 minutter, ta den ut når det er noen minutter igjen og knekk et egg i midten av pizzaen. Sett inn i ovnen igjen i omtrent 2-4 minutter. Skru gjerne ned varmen litt. Dryss over finhakket fersk basilikum og server umiddelbart

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke