15. des
NATURLOS: Trond Berg, kjent fra NRKs «Ut i naturen», er naturlos på morgenturen.
 
Fugl for folk flest

Publisert: 30.mai.2012 04.13
Oppdatert: -
Norsk ornitologisk forening, Elverum arrangerer to naturlosturer med fugler som tema torsdag. Under vignetten «Fugl for folk flest I» skal det lyttes og kikkes etter fugl i nærmiljøet ved Christiansfjeld festning og Galgebergparken med enkel undervisning i fuglesang. Turen er tilgjengelig for rullestol og barnevogn. Det er frammøte i Gamle Trysilveg 20 (gamle brannstasjonen) klokka 06.00 og turen varer rundt to timer. Trond Berg er naturlos. I tur to, «Fugl for folk flest II» skal det kikkes etter fugl ved en sentrumsnær naturperle (Damtjerna). Her blir det også enkel undervisning i fuglesang og artsgjenkjennelse. Terrenget er noe myrlendt, velg fottøy deretter. Frammøte ved golfkafeen på Starmoen klokka 18.00 og turen varer rundt tre timer. Trond Voldmo er naturlos. Ta gjerne med kikkert og fuglebok.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke