9. des
MORO: Marsjering i finvær.
 
Furnes skolemusikkorps

0
Publisert: 15.sep.2015 04.00
Oppdatert: 15.sep.2015 04.00

Torsdag holder korpset åpne dører. Både foreldregruppa og musikantene ønsker seg mer enn gjerne flere spillere. Korpset består av barn og unge i alderen sju til 20 år. Og de gleder seg til hver øvelse. Men det er mye mer en øving å spille i korps. Korpset er på turer, de har spilleoppdrag og de holder konserter. -Og det er selvsagt stor stas med uniform og marsjering i gatene 17. mai. Øvelsene foregår på Furnes ungdomsskole.

Foreldregruppa er gode støttespillere og de er til stede torsdag klokka 17.30-18.30. Da kan de som er litt nysgjerrig på musikklivet ta seg en tur. Foreldre som har barn i rette alder bør absolutt ta turen å se hvor fin denne hobbyen er. Den gir nemlig også foreldrene mange fine opplevelser, opplyser Merethe Sandberg i styret for Furnes Skolemusikkorps.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke