6. des
HELSEBOT: Jan Olav Tuterud inviterer til vinterlig trim langs mjøskanten.
 
Gå-Joggen vinter
Under vignetten «Mosjon, konkurranse, naturopplevelse og sosialt samvær» åpner Gå-Joggen vintersesongen tirsdag.

Publisert: 27.okt.2014 04.00
Oppdatert: 27.okt.2014 04.00

I Gå-Joggen kan du gå med eller uten staver, jogge eller løpe i eget tempo uten tidtaking, eller velge å delta med tidtaking og konkurrere med deg selv og andre i din aldersklasse.

Både start og innkomst er ved Prestrudhallen på Storhamar. For trimmere uten tidtaking er det start fra klokka 18.00, mens de som vil løpe med tid starter klokka 19.00.

Det er klasseinndeling kun for dem som løper på tid. De tidsdelte klassene er 12-15 år, 16-19 år, 20-24 år, 25-29 år og 30-34 år og så videre.

Løpene går langs en fast trasé langs Mjøsa i en runde om Furubergstranda, og distansen er fire kilometer.

Det er løp en tirsdag i måneden unntatt desember til og med mars neste år.

Bedriftsidretten I Hedmark og oppland står bak tilbudet, mens teknisk arrangør er HamarPost Bedriftsidrettslag og Velferdsråd.

Alle kan delta uansett om man er tilknyttet et bedriftsidrettslag eller ikke.

Det blir uttrekk av premier blant alle som deltar, og hver start gir sjanse for premie. Premieutdelingen skjer etter siste løp 17. mars 2015.

Kontaktperson og primus motor er Jan Olav Tuterud, og første løp går altså av stabelen tirsdag, noe som borger for en frisk opplevelse ved Mjøsa.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke