14. des
TRIM: Finn Magne Nybrenna i Gå-joggen frister med i alt 22 løp i vår, sommer og høst.
 
Gå-joggen
Under vignetten «Mosjon, konkurranse, naturopplevelse og sosialt samvær» åpner trimtilbudet Gå-Joggen sommersesongen onsdag.

Publisert: 04.apr.2016 04.00
Oppdatert: 04.apr.2016 03.59

Arrangørene er ulike bedriftsidrettslag og andre ildsjeler i kommunene Ringsaker, Hamar, Stange og Elverum, og trimtilbudet er åpent for alle uansett om man er tilknyttet et bedriftsidrettslag eller ikke.

Her kan du gå med eller uten staver, jogge eller løpe i ditt eget tempo med eller uten tidtaking og konkurrere med deg selv og andre i din aldersklasse.

I 2015 var det 2.532 startende, og antall løpere som deltar i konkurranseklassen øker år for år, særlig blant yngre deltakere. Men Gå-jogg-general Finn Magne Nybrenna forteller at den største gruppen deltakere, kan betegnes som aktive mosjonister.

– Dersom flere kan oppdage kombinasjonen av mosjon, naturopplevelse og sosialt samvær, vil vi utvilsomt representere et bidrag til bedret helsetilstand til enda flere, mener Nybrenna.

Det er klasseinndeling kun for start med tid, og inndelingen er 12–15 år, 16–19 år, 20–24 år, 25–29 år og 30–34 og så videre. Du må delta i 12 eller flere løp for å få årets trofé.

Onsdag går første løp fra Jernbanemuseet, og Jernbanen BIL er arrangør. Det er start fra klokka 17.00 uten tid og klokka 18.00 med tid. Løypene er på to og fire kilometer.

Sommersesongen byr på 13 løp fram til juli, og etter ferien står ni nye løp på programmet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke