11. des
SIGNERT: Eirik jeistad.
 
Galleri Eirik Jeistad

Publisert: 05.des.2017 10.38
Oppdatert: 05.des.2017 10.38

Nyinnflyttet fotograf Eirik Jeistad åpnet nytt galleri i Grønnegata 55 med inngang fra Sverres gate forrige helg med privat visning, og lørdag og søndag klokka 12.00-17.00 åpner galleriet for publikum. Galleriet er bygd, drives og eies av Eirik Jeistad og vil primært fokusere på fotografiet i tiden framover. Det åpnes for søknader om utstillingsplass etter åpning. – Galleri Eirik Jeistad skal være et senter for fotorelatert aktivitet, og vil blant annet huse fotokurs, foredrag og temapresentasjoner for ulike brukergrupper, samt aktiviteter for barn og unge. Det har også vært viktig å etablere et sentrumsnært galleri og være et positivt tilskudd til bykjernen i Hamar, sier Jeistad, som vil vise et utvalg av egne fotografier under åpningen. Han jobber med rene visuelle svart-hvitt uttrykk, fylt med kontraster og enkelhet som skaper store rom for egne historier. Fotograf Eirik Jeistad er 43 år, samboer og far til to jenter på et og tre år. Innflytter fra Oslo, oppvokst på Lillehammer. Han jobber både med digitale og analoge prosesser og trives godt i eget mørkerom. Jeistad er opprinnelig utdannet siviløkonom med påfølgende design og fotoutdannelse. Han har nærmere over 15 års arbeidserfaring med ulike roller innen markedsføring, nasjonalt og internasjonalt. Uavhengig av stilling, har fotografiet alltid vært sentralt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke