7. des
GAMMELROCKERE: Clas Gøran Hederström Little Gerhard og Toril Støa Karseth.
 
Gammelrocken kommer til Ilseng

Publisert: 09.des.2013 04.13
Oppdatert: -
Fredag og lørdag blir det liv i lokalene på Ilseng Samfunnshus. Da kommer nemlig 50-, 60- og 70-tallsrocken til Ilseng. Det svenske bandet The Cadillac Band med gjesteartister spiller to konserter. Bandet er det eneste skandinaviske bandet som er innlemmet i Rock 'n' roll Hall of Fame i Jackson i USA. De har stadig med seg gjestemusikere, blant annet James Burton, gitarist for selveste Elvis Presley. Innimellom deltar også Billy Burnett fra Fleetwood Mac. Til Ilseng kommer de med Little Gerhard, den svenske gammelrockeren som fyller 80 år 17. mai neste år. Med på scenen er også Claes-Gøran Hederström, Gert Lengstrand (fra Streaplers), Alicia Helgesson («Swedens Rockabilly Princess») og ikke minst Ilsengs egen sangstjerne Toril Støa Karseth, som feirer 50 år som artist neste år. Rolv Bråthen ved Ilseng Samfunnshus melder om stor interesse for arrangementet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke