16. des
AUKRUSTSENTERET lørdag: Mye på programmet. Bildet er fra et tidligere gatebiltreff, hvor Nordseth fra Koppang svir av litt gummi.
 
Gatebiltreff og teater

Publisert: 17.sep.2010 04.12
Oppdatert: -
Lørdag skjer det mye i Alvdal. Aukrustsenteret arrangerer igjen Reodor Felgens Gatebiltreff. En dag i Aukrust ånd, med bilen i fokus. Et treff for hobbymekanikere og bilinteresserte. Du kan enten delta, eller bare være publikummer. Og alt fra blodtrimma gatebiler, sjarmerende Ladaer, eksos, poleringsglade ungdommer, svidd gummi, rånekultur og herlige wunderbaumdufter kan oppleves.
Noen utstillere synes kanskje lyden fra stereoanlegget er det viktigste. Altså noe for enhver bilinteresse. Fra Ferrariklubben i Norge kommer det også flere medlemmer. En helt spesiell Goldwing motorsykkel, lakkert med Flåklypa Grand Prix motiver bør absolutt beskues.
Der kan du se Solvine med diamant i navlen. Og som publikummer kan du være med å kåre din favoritt blant utstillerne.
Olav Viksmo Slettan holder styr på årets gatebiltreff. Men det skjer mer i Alvdal denne dagen. Tidligere på dagen er det Mandelpotetfestival. Og overgangen fra det ene til det andre blir markert med en defilering med noen av bilene over Steia.
«To Kerrs Pink og en Mandel» er en potetslager som Teater Innlandet står bak. En latterforestilling skrevet av John Nyutstumo. Der medvirker Per Kjelland, Anne Nyutstumo og Janka Stensvold Henriksen, sammen med musikerne Frode Berntzen og Lene Horntvedt. Før på dagen inviteres publikum til å fortelle muntre historier på en utedo.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke