16. des
Brøttum Brass: Årets juleprogram byr på mye nytt.
 
Gitarist Lars Martin Myhre og Brøttum Brass
Brøttum Brass har med seg John Philip Hannevik som dirigent for tredje år på rad. Første julekonsert holdes i Brumunddal kirke fredag og dagen etter i Lillehammer kirke. Solist i år er gitarist Lars Martin Myhre, godt kjent fra karrieren sammen med Odd Børretzen.

Publisert: 05.des.2013 04.13
Oppdatert: -
I tillegg til at Lars Martin Myhre synger og spiller er han kveldens konferansier. Publikum vil blant annet få høre «Trøstevise», som er fra han nyeste repertoar. Han akkompagnerer også sine egne viser, støttet av Brøttum Brass.
Brassbandets juleprogram byr på nesten bare nytt stoff. Fra tidligere konserter er det bare «Deilig er jorden» i John Philip Hanneviks arrangement og «Mitt hjerte alltid vanker», med Andres Halla som kornettsolist med. Ellers byr korpset på den lette og lyse «Sheperd's Pipe Carol» av John Rutter. Nevner også «In the Black Midwinter» av Harold Dake med solist Ole Jørgen Lunde på horn.
Dirigenten John Philip Hannevik arbeider på fulltid som dirigent og musiker. Han var blant annet med på å starte Oslofjord Brass. I mange år har han også, blant flere, vært dirigent for Frelsesarmeens Terriotoriale Hornorkester. Så Frelsesarmeens årlige julekonsert på Nrk er det han som er musikalsk leder for.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke