15. des
SANG OG MORO: Denne gangen spiller selv de suspekte skraphandlerne på lag med Gråtass.
 
Gjensyn med Gråtass
Barnefamiliefestivalen i Snilsberg Familiepark er på oppløpssiden, og lørdag og søndag klokka 15.00 blir det forestillinger med den lille traktoren Gråtass og vennene hans.

Publisert: 18.jul.2014 04.00
Oppdatert: 18.jul.2014 04.00

Gråtass har vært et fast og populært innslag i parken i ti år, og nå viser Gråtass seg fra sin mest lekende og litt ertende side. Men, heller ikke denne gangen slipper han og vennene hans unna de to dumme skraphandlerne Hieronemus og Hubert. Og det skjer noe rart. Plutselig samarbeider Gråtass og skraphandlerne om å lage en sang. Alle er med, Gråtass, Goggen, Gamlefar, Grynet og skraphandlerne. Parken er åpen hver dag klokka 11.00-17.00 med fugler og dyr, natursti, traktorlek, hopp i høyet, putball, ATV-kjøring, Gråtass-tur og ridning, varme griller, kafé og krambu.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke