12. des
Much ADO ABOUT nOTHING: Spilles av TNT Theatre i Hamardomen på onsdag. Her er fra Hamlet i 2006.
 
Gjensyn med Shakespeare
Det blir et gjensyn med den britiske teatergruppen TNT Theatere på onsdag. Denne gangen er det klassikeren «Much ado about nothing» de profesjonelle turnéskuespillerne skal vise fram.

Publisert: 04.sep.2012 04.13
Oppdatert: -
Hvert år siden 2005 har den engelske teatergruppen TNT Theatre Britain besøkt Hamar med sine Shakespeare-forestillinger.
Dette er en del av en europeisk turné kalt Castle Tour, og framføringene skjer på slott i 12 ulike land samt i Hamardomen.
Onsdag 5. september kl. 1800 er det duket for årets forestilling - Much ado about nothing.
Much Ado About Nothing, som på norsk kalles «Stor ståhei for ingenting», er en komedie av William Shakespeare. Den ble sannsynligvis skrevet og oppført i 1598 eller 1599. Den er filmatisert flere ganger, på flere språk, foruten en lang rekke TV-produksjoner. Den mest kjente filmatiseringen er Kenneth Branaghs fra 1993, med seg sjøl i rollen som Benedikt og Emma Thompson som Beatrice, Keanu Reeves som Don Juan, Denzel Washington som Don Pedro og Michael Keaton som Dogberry.
I fjor var det William Shakespeares tragedie Macbeth som ble spilt på originalspråket i Hamardomen. Kulturkontoret, Hamar kommune er lokal arrangør, i samarbeid med Høgskolen i Hedmark, engelskseksjonen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke