11. des
KRAFTTAK MOT KREFT: Berit Jevnaker, aksjonsleder i Kreftforeningen Innlandet og Espen Thorsrud, distriktssjef i Kreftforeningen Innlandet, oppfordrer folk til å ta godt imot bøssebærerne på søndag.
 
Gjør et krafttak mot kreft
På søndag er det klart for Kreftforeningens årlig landsomfattende bøsseaksen.

Publisert: 17.mar.2012 04.12
Oppdatert: -
Pengene som samles inn i år hjelper kreftforskerne til å avdekke mer kunnskap om kreftformer som få overlever.
- Vi har et mål om at alle husstander i Hamar får besøk den 18. mars. Vi har aldri hatt så mange samarbeidspartnere i Hamar. Både spillere, supportere, ledere og foreldre i idretten er med. Det er også russen og bygdeungdommen, sier Berit Jevnaker, aksjonsleder i Kreftforeningen Innlandet.
- Det er en klar sammenheng mellom økt kreftforsking og at mennesker reddes. Omfattende kreftforsking gjennom mange år har ført til at to av tre kreftrammede i dag overlever, sier Jevnaker.
- Pengene som samles inn går uavkortet til forskning på kreftformer som få overlever.
I Hamar er det mange bøssebærere som samarbeider med Kreftforeningen i Krafttak mot kreft 2012. Aksjonen gjennomføres av
russen på Hamar Katedralskole, HamKam, Storhamar Dragons, Fart FL og Vang Bygdeungdomslag. Disse går med bøsser fra dør til dør søndag 18. mars.
- Vi tror det kan bli rekordresultat på Hamar med så mange hender i sving.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke