10. des
DEBUT: Anne Kristine Amdal åpner sin første separatutstilling.
 
Glede i fargenyanser
Anne Kristine Amdal åpner separatutstilling med malerier i Kreftforeningens lokaler i Strandgata 65 lørdag klokka 13.00.

Publisert: 01.feb.2018 11.42
Oppdatert: 01.feb.2018 11.42

Etter å ha malt og tegnet siden hun var liten, er Anne Kristine Amdal fra Hamar endelig klar med sin første separatutstilling. Amdal maler bilder både i akvarell og akryl, og har jobbet mye med å finne sitt eget uttrykk med spesiell glede i å lete fram nyansene i fargene.

Til daglig maler hun sammen med seks andre damer i Atelier Ovenpå i Hamar, og sammen med dem har hun hatt en rekke utstillinger, blant annet på Domkirkeodden hver sommer.

Anne Kristine Amdal er utdannet som helsesøster og har jobbet som det hele sitt yrkesaktive liv. Maling og tegning har alltid vært hennes store interesse, og hun har deltatt på en rekke male- og tegnekurs opp gjennom årene.

Utstillingen er åpen mandager til fredager klokka 09.00-15.00 og står ut februar måned.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke