7. des
MARKEDSROCK: Glimmer Twins.
 
Glimmer Twins og Kleintje Pils
Gregers bidrar til folkefesten under helgens skøyte-VM med konsert med Glimmer Twins lørdag klokka 15.00 og 21.00 og ompamusikk ved nederlenderne i Kleintje Pils klokka 22.30.

Publisert: 16.feb.2013 04.13
Oppdatert: -
Medlemmene i Glimmer Twins fra Asker og Bærum er leder med tung bakgrunn fra det private næringsliv og flere TV-program. Stikkord er musikk av Rolling Stones, etter markedsundersøkelser som indikerer at musikken er etterspurt av et bredt og kjøpesterkt publikum.
Per Bakseter (gitar, bass, piano) Erik Grefberg (vokal, gitar, bass, keyboard, munnspill, trompet), Espen Beck (trommer) og Roar Trapnes (gitar, piano, bass).
Kleintje Pils er blitt internasjonalt kjent gjennom sine opptredener på internasjonale skøytemesterskap, ikke minst i Hamar.
Orkesteret har 12 medlemmer, og er utnevnt til riddere av Oransjeordenen, noe som gjør at de kan titulere seg som «Kongelig dekorerte oransjeorkesteret». Her blir det skranglemusikk over en lav sko.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke