8. des
 
Gløgg
Å lage gløgg krever veldig lite arbeid og gir maks uttelling på smak. Med hele krydder og fersk ingefær får du en aromatisk og varmende drikk til juletiden. Inviter venner og familie på nybakte pepperkaker og en kopp av din egen gløgg. Eller bare nyt en kopp alene som en pause fra julestria.

Publisert: 26.nov.2018 13.26
Oppdatert: 26.nov.2018 13.26

1 liter utblandet solbærsaft

6 stk hele kardemommekapsler

1 ts nellikspiker

1 stk kanelstang

3 skiver fersk ingefær

1 stk stjerneanis

1 remse appelsinskall

rosiner

mandler

Slik gjør du:

Det beste er faktisk å lage gløggen flere timer før den skal nytes, og gjerne dagen i forveien. Da får kryddersmakene satt seg ordentlig.

(MENY)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke