12. des
SAMUEL LJUNG- BLAHD: I Brukshuset, lørdag. Foto: Linx Music
 
Gospel i Brukshuset

0
Publisert: 31.aug.2016 04.00
Oppdatert: 31.aug.2016 04.01

Lørdag 3. september klokka 20.00 skal soul- og gospelartisten Samuel Ljungblahd (hans som sang «Joyful, Joyful» i prinsebryllupet i Sverige i 2015) ha konsert med Hamar Gospelkor i Brukshuset Hamar. Samuel skal sammen med sin egen pianist Samuel Hector, synge en del sanger alene, men også noen sammen med koret. Hamar Gospelkor synger også noen sanger alene. Marte Vikanes Sameien dirigerer Hamar Gospelkor, og Ole Gjøstøl er korets pianist. I tillegg får vi med oss Finn Andresen på trommer og Øystein Utby på bass.

Billettene koster kr. 250,- og kan kjøpes av medlemmene i Hamar Gospelkor eller via nettet her: https://nlmhamar.ucareapp.com/events/13/booknow?iframe=true

Billetter som ikke blir solgt på forhånd, selges ved inngangen. Det finnes bare 220 billetter, så her er det førstemann til mølla!

Publikum slipper inn kl. 19:30. Etter konserten er det mulighet for å få seg en kaffekopp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke