11. des
FULLT TRØKK: Med Hamar Gospelkor.
 
Gospelnight

Publisert: 25.sep.2014 04.00
Oppdatert: 25.sep.2014 04.00

Hamar Gospelkor med band innbyr til Gospelnight i Brukshuset i Stormyrvegen 11 fredag klokka 20.00. «Det blir god stemning og fullt trøkk med gamle gospelslagere og nyere hits fra blant andre Tvers, Oslo Gospel Choir, Andrae Crouch og Kirk Franklin, og her er det lov å lene seg tilbake og lukke øynene, eller synge med om man vil», skriver koret i en pressemelding. Hamar Gospelkor ble stiftet i mai 2010 og er et kor for voksne. Øvelsene foregår i Vang kirke annenhver torsdag. Gospelkoret er tilknyttet Vang menighet og NLM Hamar Misjonsforsamling, og består av rundt 50 sangere i alderen 20-50 år. Koret har mange solister i sine rekker, og Marte Vikanes Sameien er dirigent, mens Ole Gjøstøl trakterer pianoet og Laszlo Lehel er bassist. Til fredagens konsert har de også fått med seg Mats Lillehaug på trommer og Eivind Strømstad på gitar. Etter konserten er det åpen kafé med salg av kaker og kaffe.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke