9. des
JUL PÅ GÅRDEN: Den lille traktoren Gråtass og vennene hans kommer til Scandic Scene søndag.
 
Gråtass og Gjengens traktorjul
Gråtass og Gjengen kommer til Scandic Scene Hamar søndag klokka 15.00 for å holde ekte «Traktorjul»

Publisert: 24.nov.2016 10.23
Oppdatert: 24.nov.2016 10.29

I forestillingen er alle de kjente skikkelsene med, Grynet, Goggen, Gamlefar og begge skurkene. Det er duket for spenning, forviklinger, humor, varme og den gode julestemningen.

Det er jul på gården til Gråtass og vennene hans, og det skal som vanlig ryddes og pyntes. Det er Goggens tur til å bake, noe han gleder seg veldig til, men det bekymrer Gamlefar og Grynet litt. Goggen har nemlig funnet opp et nytt superdupert bakepulver som får kakene ekstra store på rekordtid.

Goggen er helt sikker på at julenissen kommer. Nissen kommer – og ikke bare en. Men det kommer enda en nisse, en til og til slutt et reinsdyr, noe som gjør alle på gården forvirret. Gråtass synes at to av nissene er litt møkkete med oljeflekker på klærne, og at reinsdyret ikke oppfører seg sånn som reinsdyr skal, og Gråtass må igjen ordne opp på gården.

I forbindelse med forestillingen dekker Scandic et stort familiejulebord i restauranten fra klokka 12.30.

– Spis så mye du vil og nissen kommer også på besøk med overraskelsesposer til barna, sier direktør ved Scandic Hamar, Mona Smestad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke