10. des
RUTH SCHAM: Viser foto på lerret.
 
Grafikk og foto i Galleri Elgen

Publisert: 12.jan.2013 04.13
Oppdatert: -
Galleri Elgen i Tynset kulturhus åpner årets første utstilling lørdag klokka 13.00 med grafikk og etsing av Kristian Finborud og foto på lerret av Ruth Scham. Finborud er kjent for sine humoristiske poengterte fortellermotiver, karikaturer av norsk folkesjel, så vel som stemningsfulle landskapsskildringer. Han har hatt en rekke kollektive og separate utstillinger, og er innkjøpt av blant annet Norsk Kulturråd, Telemark fylkeskommune og Porsgrunn kommune. Ruth Scham viser en serie foto fra Svalbard med tittel «Svalbards fredete flora» der hun skildrer sin opplevelse av Svalbard og møte med den arktiske våren. Fotografiene er overført på lerret som igjen er behandlet med kjemikalier for å bevare lysekthet og for å få fram teksturene og kontrastene i motivet; bildene på lerret blir fargesterke og levende. Utstillingen er åpen mandager-fredager klokka 09.00-15.00 og lørdager klokka 11.00-14.00 til og med 30. januar.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke