buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
ETTERTANKE: Med Sturla Stålsett.
 
Graset er grønt for æille
I anledning hundreårsmarkeringen for Alf Prøysens fødsel arrangerer Ringsaker bibliotek og Klaape Kulturformidling ettertankedag med Sturla Stålsettt i Moelv bibliotek onsdag klokka 19.00.

Publisert: 22.apr.2014 04:00
Oppdatert: 22.apr.2014 04:00

Stålsett vil snakke om det å være en del av et fellesskap i motsetning til å være i et «utenforskap». Temaet er «Graset er grønt for æille» og blikket rettes mot sentrale problemråder og utfordringer i vår samtid, sett i lys av Prøysens diktning. Med allsang og tekster lages en ramme som foredragsholderen tar utgangspunkt i. Trond Klaape er samtaleleder.

Sturla Stålsett (født 1964) er norsk teolog og prest. Han var generalsekretær i Kirkens Bymisjon 2005-2013. Han tok statsvitenskap grunnfag i 1987, embetseksamen ved Det teologiske Menighetsfakultetet i 1989 og teologisk doktorgrad i 1987. Han har vært med i flere rockeband og har hatt flere utgivelser. Han har også skrevet salmer.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat