8. des
 
Gratinert ratatouille

0
Publisert: 15.jun.2016 04.01
Oppdatert: 15.jun.2016 04.01

Oppskrift på franskinspirert, gratinert grønnsaksform med pasta, som passer godt også som tilbehør.

300 gr ukokt pasta

2 løk

2 squash

6 tomater

4 hvitløksfedd

2 TINE Meierismør til steking

50 gr kapers

½ tsr salt

¼ ts pepper

3 l Jarlsberg® Revet

Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 250 °C. Finn frem en ildfast form.

2.Kok pasta etter anvisningen på pakken.

3.Skrell og skjær løk i strimler. Kutt squash i biter og tomat i terninger. Skrell og finhakk hvitløk.

4.Stek løk, hvitløk, squash og tomat i en stekepanne med smør i 3–4 minutter. Tilsett kapers, salt og pepper. Bland pastaen og grønnsaksblandingen i en ildfast form.

5.Strø over ost og gratiner midt i ovnen i ca. 10 minutter.

(MATSANS TINE)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke