11. des
DOSENT: Jens Haugan ved Høgskolen i Hedmark og leder av Hamar dialekt- og mållag.
 
Grenser i nynorskopplæringen
Høgskolen i Hedmark og Hamar dialekt- og mållag arrangerer andre seminar om grenser i nynorskopplæringen i skolene og i lærerutdanningen på Østlandet som tema.

Publisert: 27.sep.2016 04.00
Oppdatert: 27.sep.2016 04.00

Seminaret finner sted i auditorium 2 på Høgskolen i Hedmark, Campus Hamar lørdag klokka 11.00-15.30.

Seminaret er en del av Forskningsdagene 2016, og retter seg mot lærere, skoleledere, lærerutdannere, lærerstudenter og andre interesserte.

Forskingsdagene har i år «Grenser» som tema, og seminarer konsentrerer seg om ulike typer grenser som elever og studenter på Østlandet kan støte på i sitt møte med nynorsk i opplæringssystemet.

Det blir foredrag ved dosent på Høgskolen i Hedmark og leder av Hamar dialekt- og mållag Jens Haugan, norsklærer Elin Heggelund Ljungquist fra Vennersberg skole i Kongsvinger, student på norsk årsstudium Joakim Berntzen Fevik-Aasvestad ved Høgskolen i Hedmark, skolemålsskkriver Inger Arnøy fra Noregs Mållag, høyskolelærer Agnieszka Moraczewska fra Høgskolen i Hedmark, høyskolelektor Inger Synnøve Moi fra Høgskolen i Oslo og Akershus og rådgiver Reidun Kydland fra Nynorsksenteret.

Etter hvert foredrag blir det satt av 10 minutter til åpen diskusjon og dialog.

På grunn av enkel lunsjservering klokka 13.15-13.45 er det bindende påmelding til Jens Haugan ved Høgskolen, Campus Hamar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke