11. des
 
Gresk kylling
Grillet kyllinglår sammen med de greske smakene fra fetaost og sorte oliven kan man lett bli i sprudlende humør av. Mat smaker utvilsomt godt, selv om man gjør det superenkelt. Og i vinterferien er det jo lettvint med litt enkelt!

Publisert: 18.feb.2013 04.13
Oppdatert: -
Ingredienser
4 stk grillet kyllinglår
4 stk tomat
1 stk rødløk
1 boks marinert fetaost
20 stk sorte oliven
¼ ts salt
¼ pose pepper
Slik gjør du:
1. Varm kyllinglår i ovn på 200 °C i 15-20 minutter, eller i en stekepanne.
2. Skjær tomat i skiver og finhakk rødløk.
3. Legg på fetaost og oliven, og fordel olje fra fetaosten over salaten rett før servering. Krydre med salt og pepper. Pynt eventuelt med litt salat og server med godt brød. (Matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke