16. des
Grillet biff i skiver
 
Grillet biff i skiver
Biff på grillen er en klar favoritt. Det er slettes ikke vanskelig å grille den perfekte biffen. Her lærer vi deg hvordan biffen blir perfekt.

Publisert: 13.jul.2013 04.13
Oppdatert: -
Ingredienser 2 porsjoner:
300 g mørbrad av storfe i skiver
½ ts salt
¼ ts grovmalt pepper

Slik gjør du:
Biffskiver bør ligge i romtemperatur i ca. 30 minutter før det skal grilles.
1. Tørk av kjøttet med kjøkkenpapir. Strø salt og pepper på skivene og gni godt inn.
2. Grill skivene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke de videre til rosa kjøttsaft pipler fram.
I stedet for mørbrad kan du eventuelt bruke ytrefilet.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke