7. des
 
Grillet torsk
(matprat.no)

0
Publisert: 10.jun.2016 04.00
Oppdatert: 10.jun.2016 04.00

(4 porsjoner)

1 stk rødløk

1 stk løk

2 stk gul paprika

2 stk rød paprika

1⁄4 ts salt

1⁄4 ts pepper

800 g torskefilet , i stykker á 200 g

3 ss romtemperert smør

2 ss finhakket frisk timian eller bladpersille

1⁄4 ts salt

1⁄4 ts grovkvernet pepper

Slik gjør du

1. Rens løk og paprika. Kutt grønnsakene i grove biter og fordel dem utover på ark med aluminiumsfolie. Krydre med litt salt og pepper.

Bruk gjerne andre grønnsaker du liker, husk bare å kutte dem i jevne biter. Bruker du en grønnsak som trenger litt ekstra koketid, kan du kutte denne i mindre biter slik at du får en jevn grilling av grønnsakene.

2. Legg torskefilet på toppen av grønnsakene.

3. Bland sammen smør, urter, salt og pepper. Smør urtesmøret på fiskestykkene. Pakk aluminiumsfolien sammen og legg pakkene på grillen til grønnsakene er møre, og fisken er dampet ferdig, 5-6 minutter.

Server grillet torsk i folie med kokte eller ovnsbakte poteter og en frisk salat.

Vær forsiktig når du løfter pakkene av grillen, slik at fiskekraften inni ikke renner ut.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke