6. des
 
Grillet torsk

0
Publisert: 20.sep.2016 04.00
Oppdatert: 20.sep.2016 04.00

Deilige små forundringspakker lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.

1 stk rødløk

1 stk løk

2 stk gul paprika

2 stk rød paprika

1⁄4 ts salt

1⁄4 ts pepper

800 gr torskefilet, i stykker á 200 gr

3 ss romtemperert smør

2 ss finhakket frisk timian eller bladpersille

1⁄4 ts salt

1⁄4 ts grovkvernet pepper

Slik gjør du:

1. Rens løk og paprika. Kutt grønnsakene i grove biter og fordel dem utover på ark med aluminiumsfolie. Krydre med litt salt og pepper.

Bruk gjerne andre grønnsaker du liker, husk bare å kutte dem i jevne biter.

2. Legg torskefilet på toppen av grønnsakene.

3. Bland sammen smør, urter, salt og pepper. Smør urtesmøret på fiskestykkene. Pakk aluminiumsfolien sammen og legg pakkene på grillen til grønnsakene er møre, og fisken er dampet ferdig, 5-6 minutter.

Vær forsiktig når du løfter pakkene av grillen, slik at fiskekraften inni ikke renner ut.

Server grillet torsk i folie med kokte eller ovnsbakte poteter og en frisk salat.

(Matprat.no).

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke