14. des
GUNNAR WIIG: Vet masse om å ølbrygging.Foto: Laagen Bryggeri
 
Grønt og kortreist øl i Vikerødegården
I dag inviterer en gjeng frivillige fra Hamar og Ringsaker til Grønn Pub i Galleri Vikerødegården på Jessnes. I dag inviterer en gjeng frivillige fra Hamar og Ringsaker til Grønn Pub i Galleri Vikerødegården på Jessnes.

0
Publisert: 19.sep.2014 04.00
Oppdatert: 19.sep.2014 03.59

Hver pubkveld åpnes det for en aktivitet eller et innlegg. Kveldens tema er «Ølbrygging - fra idé til suksess». Og den som vet en del om det og som skal holde kveldens foredrag, er mannen bak Laagen Bryggeri, Gunnar Wiig Wiig. Bryggeriet ble stiftet våren 2013 og ligger på Dale-Gudbrands Gard som ligger mellom E6 og elva Gudbrandsdalslågen i Sør-Fron kommune, rett sør for Hundorp. Laagen produserer i dag følgende øltyper: Pale Ale, IPA, Påskeøl (belgisk type), Juleøl), pils, Baksida (brown ale), Pilegrim (lys skotsk ale) og Baltic Porter. Gunnar Wiig var også med på oppstarten av Nøgne Ø og deretter Atna Bryggeri.

Grønn pub organiseres etter innfallsprinsippet har følgende «motto»: «Har du har lyst til å bidra sier du ifra om hva og når du har lyst til å bidra med noe.» Grønn pubkvelden arrangeres en gang å måneden og skal være en uformell møteplass for engasjerte mennesker. Pub-en satser på kortreist øl og er åpen for alle over 18 år.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke