6. des
 
Grove pannekaker
Pannekaker er en favoritt til middag, både for voksne og barn. I denne oppskriften brukes grovt mel, så blir pannekakene litt sunnere. Pannekaker kan varieres, her er det brukt ost og bacon.

Publisert: 27.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
Ingrediensen:
2 dl sammalt hvete, grov
1 dl hvetemel
½ ts salt
5 dl TineMelk Lett
3 egg
3 ss TINE Ekte Smør

Fyll:
200 g bacon
100 g Jarlsberg, revet
Slik gjør du:

Pannekakerøre:
1. Bland mel og salt, tilsett ca. halvparten av melken og bruk en stavmikser/miksmaster til du får en tykk og klumpfri røre.
2. Smelt smøret i en kjele og la det avkjøles noe. Tilsett smøret, deretter litt og litt av melken og til slutt rører du inn eggene til røren blir tynn og fin.

Steke pannekakene:
3. Smelt litt smør og hell nok røre til det så vidt dekker hele bunnen.
Stek pannekaken i ca. 1-2 minutter på hver side
Når du snur pannekaken har du på litt ost og bacon. Stek videre til osten har smeltet.
Legg ferdigstekte pannekaker oppå hverandre på en tallerken for å sikre at de holdes varme.
(TINE oppskrifter)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke