12. des
HAGEEKSPERTER: Gerben Tjeerdsma (til venstre) og Gunnel Carlsson holder foredrag lørdag.
 
Hagehelg
Miøsen Staudeklub har hagehelg i Urtehagen og aulaen på Domkirkeodden med åpent seminar og tre foredrag med kjente hagepersonligheter lørdag klokka 10.00 og hagemarked søndag klokka 10.00-16.00.

Publisert: 04.aug.2017 06.10
Oppdatert: 04.aug.2017 06.10

Gunnel Carlsson, kjent fra hageprogram som «Gunnels Gröna» og «Tregårdskampen» på Svensk TV, holder foredraget «La oss inspireres av hverandres hager».

Gerben Tjeerdsma fra Råda Sateri og tidligere ansatt i Botanisk hage i Göteborg tar for seg en plantereise til Sør-Afrika, mens Johnny Karlsson snakker om gode og dårlige erfaringer fra egen hage.

Til søndagens hagemarked kommer det mange utstillere, blant dem GardenLiving, Hesleberg Gartneri og Geir Moen.

Staudeklubben selger uvanlige og vanlige stauder fra egne hager og svarer på spørsmål om hage og planter. Gunnel Carlsson er også på plass og selger sine bøker.

Det blir demonstrasjon og salg av komposteringsmetoden Bokashi. Tommy Tønsberg, tidligere redaktør i « Norsk Hagetidend» og nå driver av planteskolen GardenLiving, snakker om hardføre stauder.

Kari Rudi fra Karis atelier på Finnskogen har stand, demonstrasjon og foredrag om bruk av materialer fra naturen til kranser og dekorasjoner.

Det blir også grilling ved Øvre Bakken gårdsmat, og salg av kaffe og vafler hører med.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke