8. des
DAL GÅRD: Inger Brøndbo har en omfangsrik hage og utsalg av gårdens grønnsaker.
 
Hagevandring

Publisert: 15.aug.2012 04.13
Oppdatert: -
Vang hagelag inviterer til hagevandring i hagen til Inger Brøndbo og Edvard Dahl i Romedal torsdag. Det er frammøte på Toneheim klokka 17.00, og det blir busstransport til Romedal. Ingrid viser rundt på tunet og i hagen. Vandringen avsluttes med servering på tunet eller inne i stuene ved dårlig vær. I drivhuset vokser druer, tomater og agurker med mer. Hagen har mange krydderurter, og i den «gamle» hagen fins frukttrær, bærbusker, stauder, sommerblomster og roser. I sørveggen vokser pæretrær og hagen har kirsebær, epletrær, bjørnebær og store staudebed. En liten dam framhever idyllen. Inngangspartiet prydes av frodige planter i potter og urner, og det er flere engletrompeter og tårer. Gården dyrker grønnsaker og har eget utsalg. På gården er det også en stor gravhaug med mange forskjellige markblomster. Hagevandringen er åpen for alle.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke