10. des
åpne dører: De som får ei slik på besøk tør nok ikke annet ennå komme fram med litt godteri
 
Halloween - ulike feiringer
Halloweenfeiringa er svært populær for mange barn. Både på Domkirkeodden, i parkeringshuset til MAXI, Hamar og Ådalsbruk blir det litt alternative feiringer

0
Publisert: 30.okt.2014 04.00
Oppdatert: 30.okt.2014 08.37

På Domkirkeodden er det gjemt figurer fra de norske folkeeventyrene. Hvor mange kjenner du igjen? For de eventyrlystne vanker det antakelig en liten belønning, som nok har noe med godt i seg. Det presiseres at hele arrangementet foregår utendørs, så det er viktig med fornuftige klær. Frammøte fredag klokka 18.00.

HalloVenn - er et positivt alternativ til Halloween. I parkeringshuset på Maxi, Hamar er alle barn i alderen 3-12 år velkomne. Ungene må gjerne kle seg ut i hyggelige og morsomme drakter og masker. Og selvsagt skal det være mye moro med mange aktiviteter. Også her fristes det med godteri, for det hører jammen med en sånn dag. Partyet starter klokka 18.00. Alle barn på Ådalsbruk bør finne vegen til gymsalen, Ådalsbruk skole. Der blir det også fest. Ådalsbruk Framlag inviterer alle barn i alle aldre til fest fredag klokka 18.00-20.30. Her oppfordres barna til selv å ta med seg godteri til felles bord. Det burde bli et svært fristende bord. PS! Arrangøren ordner med musikk og sørger for at lokalene har ikledd seg til fest.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke