11. des
HIPPIEFEST: På Sagbladfabrikken.
 
Hamar åpen
Østerdølenes Musikkorps i Oslo inviterer til partykonserten «Hamar åpen» med musikk fra 60-70-tallet levert av fem korps på Hamar Sagbladfabrikk lørdag klokka 18.00-01.00.

Publisert: 12.apr.2013 04.13
Oppdatert: -
Gjestene er Furnes og Veldre Musikkforening, Brumunddal Musikkorps, Gaupen Musikkforening, og Moelv Musikkforening. Første korps spiller fra klokka 18.30.
«Hamar åpen» er en uformell og musikalsk festaften med langbord og servering av enkel mat og dertil egnet drikke hele kvelden.
Gjennom «Hamar åpen», ønsker korpset en større tilnærming til Hamar-regionen, og håpet er at arrangementet skal bli et årlig hendelse på vårparten.
I lørdagens konsert presenterer korpsene en forsmak på årets store forestilling «Jippie!» som skal ut på turne med konserter i Oslo, Hamar, Elverum og Koppang i november.
Forestillingen går inn i 60- og 70-tallet popmusikk, fortalt gjennom gjennomgangspersonen Gurens livserfaringer.
Østerdølenes musikkorps teller 35 musikere fra nær sagt hele landet, selv om hovedvekten fortsatt kommer fra Østerdalen og Hedmarken.
Østerdølene er ubeskjedne nok til å titulere seg som et av Oslos artigste amatørkorps, kjent for sitt gode humør og sin entusiastiske deltakelse i ulike festlige lag.
Poenget er å blande musikk og teater med en passe dose galskap, uten at det går utover spillegleden og korpsets musikalske kvalitet.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke