10. des
 
Hanna Paulsberg Concept

Publisert: 11.feb.2014 04.13
Oppdatert: -
Hanna Paulsberg Concept har konsert i Hamar Teater tirsdag klokka 20.00 i regi av Hamar Jazzklubb. Hanna Paulsberg Concept har vist seg å være et av Norges mest aktuelle og hardtarbeidende jazzband, med rundt 70 konserter i inn- og utland siden 2011. Kvartetten ledes av saksofonist Hanna Paulsberg, som har markert seg sterkt i ung alder på den norske jazzscenen, blant annet i flere prosjekter med Trondheim Jazzorkester, og på åpningskonserten til Oslo Jazzfestival i Operaen. Siden oppstarten i forbindelse med hennes eksamenskonsert i 2010, har hun ledet bandet ut fra øvingsrommene ved jazzlinja på NTNU og ut til publikum. I 2012 slapp de debutalbumet «Waltz for Lilli», og høstet strålende kritikker i norsk og internasjonal presse. Kvartetten har spilt på blant annet Copenhagen og Cheltenham Jazz Festival, samt turnert i Estland, Grønland, Finland, Sverige og England i tillegg til de fleste store norske jazzfestivalene. I tillegg til Hanna Paulsberg teller bandet Oscar Grönberg (piano), Trygve Fiske (bass) og Hans Hulbækmo (trommer). «Hanna Paulsberg Concept har i løpet av kort tid ervervet seg et modent og stilsikkert uttrykk som har dype røtter i jazztradisjonen samtidig som de retter et skarpt blikk framover. En blanding av sterke melodiske komposisjoner, grundige instrumentaltekniske ferdigheter, tett samspill og improvisatorisk frihet legger grunnlaget for den kunstneriske utviklingen», heter det i pressemeldingen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke