9. des
Per Myrvang: Bli mer sjødyktig, lær deg enkle grunnprinsipper.
 
Havpadlingskurs
Et helt nytt kurstilbud starter i Ankerskogen søndager, tidlig på morgen: Introdukjsonkurs i havpadling.

0
Publisert: 09.jan.2016 04.00
Oppdatert: 09.jan.2016 04.00

For at du skal få tid til å forberede deg litt er det ikke før søndag 17.januar. Men da må du også opp tidlig, halv åtte på morgenen, eller velge kurset som starter på ettermiddagen. Etter endt kurs får deltakerne et våttkort, som dokumenterer kompetansen.

-Kursets hovedmål er å motivere for videre padling, sier Per Myrvang. Han presiserer at det kreves ingen forkunnskaper. Tretimers kurset gir grunnleggende innfø

ring i bruk av kajakk. Det legges

vekt på å skape trygghet gjennom mestring. Og på slutten av kurset vises enkle redningsteknikker. Med en havkajakk kan du krysse Mjøsa, om det er ønskelig. Mens i en kano bør du holde deg langs strandlinja og ikke altfor langt ut. Våttkortet, som dokumenter kurset, gir anledning til å leie kajakk langs Norges langstrakte kyst.

Per Myrvang må få vite hvem som er interessert og hvilken søndag som passer. Det blir nemlig holdt kurs mange søndager utover. Når Mjøsa blir litt varmere, sånn i mai en gang, blir det også utekurs. Enn så lenge i varmere «farvann».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke