14. nov
 
Havregrøt med egg

0
Publisert: 07.apr.2016 04:00
Oppdatert: 07.apr.2016 04:00

Denne grøten smaker kjempegodt, og eggene gjør at du får en ekstra kremet og deilig konsistens. En mettende havregrøt proppfull av gode proteiner.

Ingredienser:

4 dl lettkokte havregryn

4 dl vann

4 dl melk

2 bananer

1⁄2 ts malt kanel

4 egg

Topping:

2 ss grovhakkede mandler

4 ss frysetørket ananas

1 ss frysetørkede bringebær

Slik gjør du:

1. Bland havregryn med vann, melk, bananskiver og malt kanel i en gryte og kok opp mens du rører.

2. Senk varmen og la grøten småkoke i ca. 3 minutter, eller til den er passe tykk.

3. Trekk gryten av varmen, knekk eggene og rør dem inn i grøten.

4. Server grøten med et dryss mandler og frysetørket ananas og bringebær.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke