11. des
 
Hedmark fengsel
Fredag kan du ordne deg alt fra julegaver og noe til eget bruk til å se hva de innsatte i Hedmark bedriver tiden med.

Publisert: 08.des.2011 04.12
Oppdatert: -
Fredag kan du ordne deg alt fra julegaver og noe til eget bruk til å se hva de innsatte i Hedmark bedriver tiden med.
Hedmark fengsel har tre avdelinger, en på Bruvoll, på Ilseng og i Hamar. I tillegg er Kongsvinger fengsel invitert til å stille med mange av sine produkter.
Fengselet reklamerer selv med et stort utvalg og det til reduserte fengselspriser, hva nå det betyr. Gratis er det nok ikke!
Til jul skal vi jo tenke på mange, og til fuglene kan du både få kjøpt fuglemater, fuglekasser, brett, nekholder og fuglenek. Ellers kan varmepumpa få sitt eget hus, likeledes dokkene sine egne senger og vugger. Sulten kan stilles både med julekaker og fengselsbrød. (Det høres kanskje litt tørt ut). Ellers ramser vi fortløpende opp: skinnprodukter, smijernsprodukter, filleryer, talglys, fluesnappere, såper, bålpanner, fakkelholdere, staffelier og mye mer. Utetingene som søppelboder, redskapshus, lekebusser, rastebord og mye annet fra snekkeriet er heller ikke dumt å sikre seg på denne årstiden.
Utvalget er noe for enhver smak og behov, men de frister i tillegg med både pepperkaker, vafler og gløgg.
Julemessa i Hamar fengsel er åpen fredag klokka 13.00-20.00.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke