14. des
TIL SPORTSBAREN: Nik Kershaw åpner norgesturneen i Hamar.
 
Helaften med Nik Kershaw
Hamar Sportsbar innbyr til en akustisk helaften med ingen ringere enn 80-tallidolet Nik Kershaw torsdag kveld.

Publisert: 20.nov.2013 04.13
Oppdatert: -
Nik Kershaw har spilt på Live Aid, han har fem top 10 hits i England, solgt over åtte millioner album, og jobbet med artister som Chesney Hawkes, Cliff Richard, Bonnie Tyler, Ronan Keating, Jason Donovan, Michael W Smith, Nick Carter, The Hollies, Gary Barlow og Elton John.
Nicholas David Kershaw er født I Bristol 1. mars 1958. Han sto på scenen for første gang i Ipswich i 1968. I 1974 ble han med i bandet Thor og senere som vokalist i bandet Half Pint Hogg. Han var også innom dansebandet Fusion, noe som medførte Niks platedebut på albumet «Till I Hear from You» fra 1979. Solokarrieren startet med singelen «I won`t let the Sun go down on Me» i 1983 og debutalbumet «Human Racing» året etter.
Hans musikalske talent og låtskriverevner i tillegg til et utseende som smeltet mangt et kvinnehjerte, medførte at Nik Kershaw ble et av de store popnavnene på 80-tallet. Låter som «Wouldn`t it be Good», «I won`t let the Sun go down on Me» og «The Riddle», sørget for en solid fanskare verden over.
Kershaw har holdt det gående helt fram til i dag, med en lengre pause på 90-tallet. Like fullt finner man alle hans britiske topp 10-plasseringer i årene 1984 og 1985.
I Høst besøker Nick Norge med en med en blanding av sine store hits og nytt stoff. Hamar og Hamar Sports Bar er første stopp på turneen.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke