14. des
Jotunheimen: Store oppslagstavler og merkete stier gjør turen trygg Foto: Rolf berntsen
 
Helaften med turistforeningen
Den Norske Turistforening (DNT) inviterer alle sine venner til en helaften i Tingnes kulturhus tirsdag klokka 19.00. Selvsagt er dere som ikke helt vet alt turistforeningen har og gjør er også velkomne.

0
Publisert: 26.mai.2014 04.00
Oppdatert: 26.mai.2014 03.59

Anne Mari Aamelfot Hjelle, assisterende generalsekretær i DNT vil fortelle om spennende vandringer og opplevelser for både barn og voksne. Enten du er ute sommer eller vinter er det løyper langs fjorder, i fjellet, nord og sør - merket og tilrettelagt av turistforeningen. Alle kjenner rødmalingsmerkingen på stener og skilt. I alt 500 hytter venter på besøk, noen betjente, i de fleste besørger du deg selv.

«Hedmarken - et herlig område for de nære turopplevelser, hver eneste dag» er noe Margrethe Ruud Skjeseth, daglig leder for DNT Hamar og Hedmarken setter ord på.

Fondsbu, ei turisthytte i hjertet av Jotunheimen, er det flere som har sett på tv. Bestyrer Solbjørg Kvålshaugen fra serien Fjellfolk snakker om sitt innholdsrike arbeide i ei turisthytte.

Når du skal ut på tur er også utstyret viktig. Det blir utstilling av ulikt utstyr og sikkert gode råd med på kjøpet.

PS! Grønn lue signaliserer at du er singel. Så turistforeningen sørger for det meste.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke